Koronatiedote

Koronatiedote
Koronatiedote

Vieskan Viikko – kaupunkilehden ilmestyminen on peruttu toistaiseksi. Hallituksen rajoittavien toimien määräaika on 13.5. ja varmastikin me kaikki toivomme, että kuva viruksen etenemisestä on selkeytynyt tuohon päivämäärään mennessä ja on mahdollista siirtyä askelittain kohti normaalia elämää. Tietenkin nyt opeteltavaa varovaisuutta noudattaen.

Tänä päivänä kuva tulevaisuudesta on vielä huolien sävyttämä ja useat yrittäjät joutuvat pohtimaan toiminnan rahoitusta kevään aikana. Hallituksen yrittäjiä tukevat toimetkaan eivät ole kaikilta osin vielä kirkkaasti selvillä. Yritysten verojen ja maksujen maksuaikoihin on tulossa joustoja ja pankit ovat myös lupailleet lyhennysvapaita. Laajasti tuntuu myös kansalaisten keskuudessa esiintyvän huolta yritysten selviytymisestä.

Mutta kyllä me tästä selviydytään, kunhan vaan saadaan normaali liiketoiminta käyntiin rajoitusten hellittäessä.Vieskan Viikon väki lähtee ajatuksesta, että seuraava numero ilmestyy tilanteen niin salliessa. Tässä vaiheessa kuitenkaan ei ole syytä lisätä ilmoittajien huolia ja kevättä eletäänkin ajatuksella, että mainostaja voi perua ilmoituksensa ilman kuluja mikäli yrityksen tilanne sitä edellyttää. Myös laskutuksen osalta Vieskan Viikko tarjoaa joustoja siinä määrin kuin se on lehden talouden kannalta mahdollista.

Tehdään yhdessä töitä jo paljon valoisampaa tulevaisuutta kohti.

Yhteistyöterveisin
Vieskan Viikon tekijät

Be the first to comment on "Koronatiedote"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*