Pieni muru onnea Elämystalo Artterissa

Pieni muru onnea - konsertin solisteina ovat Janne Nietula, Leila Poutiainen ja Arja Löytynoja. Konsertin tuottajana toimii Keijo Nivala.

Huhtikuun viimeisenä sunnuntaina saamme nauttia musiikillisista onnen murusista, kun perinteikäs YMK Band kolmen upean solistin kanssa huumaa ihmisten mielet vapun tunnelmaan ja kesän odotukseen. Pieni muru onnea on konsertin nimikkokappale, jonka tulkitsee kuluneen talven aikana monien radioasemien listahuipuille noussut Arja Löytynoja. Nimikkoteemaan tulee mukaan vielä kauniilla viulutaustalla Yppäristä lähtöisin oleva Maarit Satomaa.

Reippaan tunnin mittaisen konsertin solisteina ovat Arja Löytynojan lisäksi Leila Poutiainen ja Janne Nietula. Arja Löytynoja on tehnyt pitkän uran musiikin parissa. Hän toiminut aktiivisesti monissa orkestereissa, levyttänyt lukuisia tanssi- ja viihdekappaleita, esiintynyt konserteissa, televisiossa ja radiossa. Lisäksi hän on taitava huilisti. Leila Poutiainen on kokenut laulaja, joka on laulanut useissa lauluryhmissä. Hän on myös esiintynyt useissa konserteissa solistina. Hänen vahvuuksiaan on hieman jatsahtava svengi musiikin tulkinnassa. Janne Nietula on musiikin maisteri. Hän on Suomen mestari trumpetin soitossa ja tangomarkkinoiden semifinalisti 2014 ja Järviradion eurotähti 2015. Hän on tehnyt myös oman virsilevyn, joka valittiin Hufvudstadsbladet-lehden vuoden levyjen joukkoon vuonna 2010.

Sunnuntai-illan konsertissa teatterin estradilla on ylivieskalaisittain kokeneet muusikot; rummuissa Esko Lavander, bassossa Risto Savela, kitarassa Juha Yli-Kotila, pianossa Mikko Koivu, huilussa Arja Löytynoja, trumpetissa Janne Nietula ja harmonikassa Keijo Nivala, joka vastaa koko konsertin tuotannosta. Konsertin keväisen ilmeen takana on mainostoimisto Trelin ja Jari Lehtikangas.
Konsertin jälkeen juodaan konserttikahvit ja kahvin yhteydessä on vielä pientä jatko-ohjelmaa. Konsertin järjestäjänä on Ylivieskan seudun kansalaisopisto ja opiston oppilaskunta huolehtii pääsylippuun kuuluvista konserttikahveista. Kahvin yhteydessä on myynnissä myös paikallista musiikkitallennetta CD-levyjen muodossa.

Kansalaisopiston apulaisrehtori Seija Pulli-Marjakangas luonnehtii konserttia kansalaisopiston uudeksi päänavaukseksi ja iloitsee siitä, että kansalaisopiston oppilaskunta ja kursseille osallistuneet henkilöt ovat olleet aktiivisesti mukana konsertin järjestelyistä. Osa pääsylipputuloista meneekin oppilaskunnan toiminnan tukemiseen. Koska teatteriin mahtuu vain vajaa 100 kuulijaa, lupaa Seija Pulli-Marjakangas alustavasti, että konsertin uusimista harkitaan, jos pääsylippuja ei riitä kaikille. Pääsylippuja voi varata ennakkoon kansalaisopiston toimistosta Päivi Katajalalta. Konsertti-iltana lipunmyynti alkaa Elämystalo Artterin ovelta klo 17. Järjestäjät pyytävät lisäksi huomioimaan, että ihmiset varaisivat käteistä rahaa, sillä maksupäätteet eivät ole illan aikana käytössä.

Pieni muru onnea – konsertti alkaa sunnuntaina 28.4.2019 klo 18 ja se lähetetään suorana lähetyksenä PaikallisTV:ssä.

Be the first to comment on "Pieni muru onnea Elämystalo Artterissa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*