Pitsimattograffitien teko alkoi Ylivieskassa

Maanantaina alkoivat talkoot Juurikoskenkadulla ja torstaina 8.6. kaikki ovat tervetulleita talkoisiin klo 16 pankkiaukiolle Osuuspankin taakse

Pitsimaalaukset ovat jatkoa Keskusta kauniiksi –projektille, joka aloitettiin yrittäjien kanssa yhteistyössä kesällä 2016. Tarkoituksena on parantaa keskustan viihtyvyyttä ja maalaukset ovat osa Kaapo –hankkeen kaupunkisisustamisen suunnitelmaa. Mukana on myös yrityskehittäjä Mari Autio Yrittäjärinki –hankkeesta, sekä alueen yrittäjiä. Toteutuksen organisointivastuun on ottanut yrittäjä Jenny Myllyoja. Ensimmäinen talkookerta järjestettiin maanantaina 5.6. hieman pilvisessä mutta kuivassa säässä, tosin sateen mahdollisuuteen oli varauduttu. Ensimmäisenä kohteena oli Juurikoskenkadun alkupää, johon taiteiltiin kolme erillistä pitsimaalausta yrittäjien yhteisvoimin. Seuraavana on vuorossa rautatieaseman edusta, joka myös toteutetaan yrittäjien voimin. Viimeiselle kerralle torstaina 8.6. toteutettaviin talkoisiin ovat tervetulleita kaikki, paikkana on ns. pankkiaukio Osuuspankin takana. Talkoot alkavat kello 16 ja jatkuvat n. klo 21 saakka. Säätiedotus on luvannut mukavan kesäistä ilmaa, joten kaikki mukaan osallistumaan!

Talkoilijat työn touhussa, vasemmalta Mari Pudas, Mari Autio, Jenny Myllyoja sekä Iina Myllyoja

Be the first to comment on "Pitsimattograffitien teko alkoi Ylivieskassa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*