Prisman Otto-automaatti väliaikaisesti kiinni 6.2.

Ylivieskan Prisman Otto -automaatti sulkeutuu tilapäisesti keskiviikkona 6.2. Syynä tähän on se, että S-ryhmä korvaa automaatit omilla Nosto -automaateilla. Automaattien muutostyöt S-ryhmässä ovat alkaneet jo viime syksynä ja nyt on vuorossa Ylivieskan automaatti. Automaatin korvaaminen uudella vie vajaan viikon, jonka aikana Ylivieskassa on ulkona olevia automaatteja vain Osuuspankin talossa sekä Citymarketilla.

Osuuskauppa KPO:n laskentapäällikkö Jaakko Ojala kertoo, että tämän hetkisen aikataulun mukaan Automatia poistaa OTTO -automaatin keskiviikkona 6.2., jonka jälkeen tehdään tarvittavat muutokset automaatin asennuspaikan rakenteisiin. Uusi Nosto -automaatti asennetaan maanantaina 11.2. samalle paikalle eli automaatti on pois käytöstä to 7.2 – ma 11.2. välisen ajan.

S-ryhmän toimipisteiden kassoilta voivat S-Pankin asiakkaat nostaa maksutta rahaa nyt ja myös jatkossa vaikka toimipaikassa on Nosto -automaatti. ”Kassoilta tehdyt nostot varmastikin kasvavat hieman kun käteisautomaatti on hetken pois käytöstä ja tähän varaudutaan”, kertoo Ojala. ”Uusi automaatti voi ulkoasultaan hieman erota nykyisestä, koska se on uusinta mallia, mutta Nosto – käteisautomaatin käyttö on yhtä helppoa ja turvallista kuin muidenkin automaattien. Siitä löytyy kaikki tutut ominaisuudet, kuten esimerkiksi käteisnosto ja saldotiedustelu. Erotuksena muihin automaatteihin, Nosto – automaatista saa nostettua myös 10 euron seteleitä. Nosto – käteisautomaattien käyttö on asiakkaille täsmälleen samanhintaista kuin muidenkin automaattien käyttö ja käteisnoston tarkka hinta riippuu asiakkaan oman pankin palveluhinnastosta. Nosto -automaatti toimii kaikkien pankkien korteilla”, lopettaa Ojala KPO:lta.

Automatia Pankkiautomaatit Oy:stä asiaa kommentoitiin seuraavasti: “Valitettavasti kyseinen Ylivieskan Prisman automaatti 04300 poistuu nykyiseltä paikaltaan 6.2.2019, S-ryhmän irtisanomisen johdosta. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan tuomaan lähistölle uuden Otto-automaatin. Pahoittelemme tilannetta!”

Be the first to comment on "Prisman Otto-automaatti väliaikaisesti kiinni 6.2."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*