Alavieskan markkinoilla monenlaista toimintaa.

Alavieska-päivät huipentuivat lauantaina Alavieskan markkinoihin jossa nähtiin monenlaista toimintaa. Torilta löytyi jäätelöä, ilmapalloja, popcornia, pepua, kauneudenhoitotuotteita, käsitöitä ym. Lukuisat yrittäjät ja yhdistykset sekä mm. pelastuslaitos esittelivät toimintaansa ja kalustoaan. Toripaikat olivat loppuunmyyty. Myös kesäkahvilat ja kierrätyskeskus olivat ahkerassa käytössä.

Hipun sisäpihoilla ja pihalla nähtiin kesäpäivän ja -yön tapahtuma teemalla “Maalla on mukavaa”. Paikalla oli myös juonnettu paneelikeskustelu maakuntauudistuksesta, sotesta ja Oulaskankaan palveluista. Ilta jatkuu klo 18 järjestettävillä katutansseilla, Alavieskantie-kulkueella klo 19 sekä terassikaraoken ja kesäyön tanssien merkeissä.

Huomenna sunnuntaina klo 10 kirkossa alkaa konfirmaatiojumalanpalvelus, klo 11 nähdään Virillä naisten beach-volley -turnaus ja klo 15 Linnakalliolla alavieskalaisuudesta kertova tarinaniskentä-kilpailu sekä kantelemusiikkia.

Yhtenäiskoululla nähtiin myös mäkiautokisa.

Uskaliaimmat pääsivät nostolava-auton kyytiin lähes 80 metrin korkeuteen.

Be the first to comment on "Alavieskan markkinoilla monenlaista toimintaa."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*