Uutta vappumeininkiä Ylivieskassa: Wiihteellä Wappuun – Ihania ikivihreitä

YMK-Band

Maanantaina vapun aaton iltana käynnistyy ylivieskalainen vappu viihteen merkeissä, sillä YMK-Band ystävineen tarjoaa ainutlaatuisen illan Ylivieskan kulttuuritalo Akustiikan ravintola Triolissa ikivihreiden sävelmien muodossa. Illan aikana Ylivieskan mieskuoro ja lauluyhtye Marttiset esittävät keväisiä ja keveitä säveliä A Capella. Illan vieraana räväyttää rautalankasoundeja paikallinen Surrilangat-yhtye.
Kahdella saksofonilla ja trumpetilla vahvistettu YMK-Band esittää niin kotimaisia kuin ulkolaisia tuttuja ikivihreitä vuosien varrelta. YMK-bandin solisteina laulavat monissa laulukisoissa erinomaisesti menestynyt Arja Löytynoja, jazz- ja swing-musiikin herkkä tulkki Leila Poutiainen, nuori loistava tähti Noora Östberg, komeaääninen tenori ja tangon taitaja Ilkka Alasuutari, samettiääninen suosikkilaulaja Pekka Roiko, monipuolinen tulkitsija Simo-Pekka Kivioja, sekä hyvillä laulunlahjoilla varustettu trumpettivirtuoosi Janne Nietula.
Illan isä ja maestro on YMK Bandin ikinuori rumpali Esko Lavander. Hän haluaa kutsua kaikki ikivihreän musiikin ystävät ilottelemaan vapusta ja kesän tulosta. Illan ohjelmistoa on suunniteltu ja harjoiteltu koko talvi. ”Nyt soundit ovat kohdallaan”, lupaa Esko. Kun tähän lisätään vielä Akustiikan väen valmistama ”Vappu-buffet” kuohuviineineen, kokonaisuus on täydellinen!
Tilaisuuteen on hyvä tehdä varaukset Akustiikan lipunmyynnistä, koska ravintolassa on vain 110 pöytäpaikkaa.

Be the first to comment on "Uutta vappumeininkiä Ylivieskassa: Wiihteellä Wappuun – Ihania ikivihreitä"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*