Tutut ja turvalliset taksit vaihtavat väriään

Lähes kaikki nykyiset Ylivieskan taksit ovat muuttamassa värinsä Otaxin väreihin vuoden 2018 aikana. Asiakkaalle palvelu säilyy pääpiirteittäin samana, johon kuuluu perinteisen soittamisen lisäksi taksin tilaaminen Valopilkku–sovelluksen kautta.

Pohjois-Pohjanmaan taksit liittyvät yhden brändin alle. Otaxi:n yli viisisataa autoa tulevat näkymään laajalla alueella aina Kalajoelta Kuusamoon.

Oulun Aluetaksi Oy – Otaxi, Pohjanmaan Taksi Oy ja KuRu Taksi Oy – Taksikeskus Kuusamo Ruka, ovat solmineet brändiyhteistyösopimuksen, jonka myötä yhtiöiden välityksessä olevien taksiautojen visuaalinen ulkoasu, kuljettajien vaatetus ja palvelukonsepti yhtenäistyy Otaxi –brändin mukaiseksi.

Oulun Aluetaksi Oy:n luoma Otaxi–brändi on tullut tutuksi jo Oulun seudun katukuvassa, missä keltaisista katoistaan tutut taksiautot ovat näkyneet jo kesästä lähtien. Otaxi–brändiin kuuluu keltakattoiseksi teipattu perusväriltään musta tai valkoinen auto, yhtenäiseen asukokonaisuuteen pukeutunut kuljettaja ja asiakaspalvelua, turvallisuutta ja laatua korostava palvelumalli.
Brändäyksen tarkoitus on toimialan lainsäädännön vapautuessa kesällä 2018, tuoda asiakkaille lisäarvoa laadukkaan, palvelevan ja turvallisen taksipalvelun muodossa. Otaxi–autot ovat hyvin tunnistettavia ja ne ovat saaneet poikkeuksellisen hyvän vastaanoton asiakkaiden keskuudessa.

-Otaxissa pidetään nyt solmittua sopimusta todella tärkeänä sekä asiakasnäkökulman että brändin kehittymisen kannalta. Taksialaa koskevan lainmuutoksen myötä laadullisten ja palvelua korostavien toimintamallien kehittäminen on erittäin tärkeää, koska taksipalvelujen kysyntä on kasvussa ja ihmiset arvostavat hintaa enemmän saamaansa palvelua. Otaxi saa Pohjanmaan Taksi Oy:n ja KuRu-Taksi Oy:n myötä huomattavaa näkyvyyttä ja monipuolista osaamista markkinointi- ja brändikehitystyöhön. kertoo Otaxi Oy:n toimitusjohtaja Ville-Veikko Pohjola.

– ”Muuttuvassa markkinatilanteessa Pohjanmaan Taksi Oy saa tässä yhteistyössä leveämmät hartiat markkinointiin ja näkyvyyteen. Pohjanmaan Taksi Oy:n toiminta-alueella liikennöi yhteensä kaksisataa taksia, kahdeksantoista kunnan alueella. Kaikki autot muuttuvat Otaxi-väreihin mahdollisimman pian, mutta viimeistään vuoden 2018 aikana. Pohjanmaan Taksi Oy on tuottanut Kelan korvaamien tilausten välityksen kaikille Pohjois-Pohjanmaan takseille jo vuodesta 2011 alkaen, Raahessa sijaitsevasta taksikeskuksesta. On erinomainen asia, että nyt myös kaikki välityksessämme olevat kuljettajat sitoutuvat jatkossa noudattamaan yhteistä, laadukasta Otaxi-brändiä, kertoo Pohjanmaan Taksi Oy:n toimitusjohtaja Markku Ylikulju.

Ylivieskassa toimivan Huovarin Liikenteen toimitusjohtaja Jani Huovari pitää hyvänä sitä, että taksiliikenteen kilpailun avautuessa saadaan yhteenliittymän avulla pidettyä asiakkaille vakaa ja luotettava palvelu myös jatkossa. Tämän myötä turvataan asiakkaille vakiohinnoittelun lisäksi palvelun saatavuus jatkossakin ympäri vuorokauden.

Elina Kytökorpi

Be the first to comment on "Tutut ja turvalliset taksit vaihtavat väriään"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*