Torstain poliisipäivystys loppuu Ylivieskasta

Maaliskuun 2018 alusta Ylivieskan poliisin palvelupäivystyksen aukioloaika muuttuu. Jatkossa poliisin palvelupäivystyksessä on mahdollista asioida maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-16.15. Torstaisin päivystys on aina suljettu.
Muutos tarkoittaa käytännössä sitä, että Ylivieskan poliisiasemalla ei voi torstaisin tehdä henkilökohtaisesti rikosilmoitusta tai tutkintapyyntöä. Myöskään palvelupäivystyksen puhelinta ei päivystetä, eikä löytötavaroita oteta vastaan torstaisin. Lupapalvelu on auki entiseen tapaan ma – pe klo 9-16.15.
Oulun poliisilaitoksen poliisiasemien osoitteet ja aukioloajat kannattaa aina tarkistaa netistä osoitteessa www.poliisi.fi/oulu
Rikosilmoituksen voi tehdä myös sähköisesti Internetissä
Sähköinen rikosilmoitus on tarkoitettu tehtäväksi sellaisista vähäisistä rikoksista, jotka eivät vaadi välittömiä toimenpiteitä poliisilta. Netissä voi tehdä ilmoituksen myös kadonneesta passista tai ajokortista.
Kiireellisissä poliisin apua vaativissa asioissa tulee soittaa hätänumeroon 112.
Poliisin neuvontanumero on p. 0295 419 800. Poliisin valtakunnallinen neuvontapalvelu antaa neuvoja kiireettömissä asioissa, jotka liittyvät passeihin, henkilökortteihin ja muihin lupa-asioihin, ajanvaraukseen ja sähköiseen asiointiin sekä liikennevalvontaan. Neuvoja saa numerosta 0295 419 800 arkisin klo 8-16.15.
Neuvontapalveluun voi olla yhteydessä myös sähköpostitse osoitteessa neuvontapalvelu@poliisi.fi. Sähköpostitse asioista kysyttäessä neuvontapalvelu tarvitsee asiakkaan nimen, puhelinnumeron ja kotipaikkakunnan.

Be the first to comment on "Torstain poliisipäivystys loppuu Ylivieskasta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*