FC Ylivieska järjesti mielenilmauksen

Mielenilmaisu 28.6.2017. Kuva Elina Kytökorpi.

Ylivieskassa järjestettiin mielenilmaus keskiviikkona kello 17.30 alkaen. Rauhanomainen mielenilmaus koski kaupungin hallituksen maanantaina tekemää päätöstä koskien nurmikentän vaihtamista tekonurmeksi. Kokoontumispaikkana oli tori, josta osalllistuneet lähtivät kulkueena Safaripuistoa kohden. Juuri Safaripuiston kentälle kyseinen tekonurmi olisi ollut tarkoituksena asentaan tämän vuoden aikana, mutta kaupungin hallitus päätti äänin 6-3 että päätöstä siirretään.

Nykyistä nurmea pystytään käyttämään vain noin 12 tuntia viikossa, kun taas tekonurmea voidaan käyttää 16 tuntia vuorokaudessa eli käytännössä rajattomasti, jopa 45 viikkoa vuodesta. Kasvaneen harrastajamäärän ja vilkkaan juonioritoiminnan myötä tekonurmelle olisi käyttöä.

Mielenilmaisu 28.6.2017. Kuva Elina Kytökorpi.

Mielenilmaisu 28.6.2017. Kuva Elina Kytökorpi.

1 Comment on "FC Ylivieska järjesti mielenilmauksen"

  1. Joopa joo. Taitaa konkurssi vaikuttaa tähänkin päätökseen. Muutaman vuoden päästä sitten uudestaan, jos/kun seura saa asiat kuntoon.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*