Ylivieskan kirkon vakuutuskorvaus 6 miljoonaa euroa

Ylivieskan seurakunnan kirkkoneuvosto käsitteli korvaussopimuksen kirkon vahinkotapahtumasta. Asiaa on valmisteltu yhteistyössä seurakunnan ja vakuutusyhtiö If:n kesken. Pitkään kestäneiden neuvotteluiden lopputulos on molempia osapuolia tyydyttävä. Seurakunnan puolelta neuvotteluissa olivat mukana luottamushenkilöjohdon ja johtavien viranhaltijoiden lisäksi kaksi Rewenda Oy:n edustajaa ja asianajaja Tapani Takala, joka antoi kirkkoneuvoston kokouksessa asiantuntijalausunnon sopimuksesta.

Sopimuksen mukaan seurakunta saa kertakorvauksena 6 004 973 euron korvauksen, josta on jo vähennetty omavastuuosuus. Osasta vakuutuskorvausta on tehty 15 % vähennys, joka perustuu vakuutussopimuksen omaisuuserityisehtoon.

Be the first to comment on "Ylivieskan kirkon vakuutuskorvaus 6 miljoonaa euroa"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*