Ylivieskan R-Kioski ryöstetty ja asuntomurtoja Kaisaniemessä

Tummiin pukeutunut nuorehko mieshenkilö ryösti ampuma-aseella uhaten Ylivieskan R-Kioskin sunnuntai-iltana 26.03.2017 klo 20.15 Asemakadulla. Kyseessä on kantasuomalainen henkilö ja tallentunut valvontakameran kuviin. Saaliikseen hän sai rahaa. Asiasta jotakin tietäviä pyydetään ottamaan yhteyttä poliisiin hätäkeskuksen kautta, numero 112. Tutkinta on käynnissä, ryöstäjä on kuitenkin vielä karkuteillä ja pieniäkin havaintoja ja vihjeitä kaivataan.

Ylivieskan Kaisaniemessä murtauduttiin 24.-25.3.2017 välisenä yönä kahteen omakotitaloon, jossa asukkaat olivat poissa kotoa. Jäljistä päätelleen murtautujat ovat etsineet asunnoista käteistä rahaa ja arvokkaita koruja. Asianomistajat selvittelevät mahdollista anastettua omaisuutta. Murrot saattavat liittyä Oulun seudulla viikonlopun aikana tapahtuneisiin murtoihin.

Havainnoit epäillyttävistä kulkijoista ja ajoneuvoista Ylivieskan poliisilaitos arkipäivisin 8-16 p. 0295416409, muina aikoina vihjepuhelimeen 08-423800.

 

Be the first to comment on "Ylivieskan R-Kioski ryöstetty ja asuntomurtoja Kaisaniemessä"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*