Kirkkotalakoita musiikin siivin

Ylivieskan kirkkotalakoot jatkuvat sunnuntaina, 26. maaliskuuta. Päivälleen vuosi sen jälkeen, kun Ylivieskan 300 vuotta palvellut kirkko paloi maan tasalle, astuvat Akustiikan lavalle Jaska Mäkynen, Aki Hietala, Noora Östberg ja Nelostie-yhtye.

Konsertin lipputulot menevät suoraan kirkkotalakoiden hyväksi. Jaska ja Aki ovat jo aiemmin olleet mukana näissä talakoissa. He levyttivät loppukesästä kolmen kappaleen cd:n, jonka tuotto niinikään meni seurakunnan kassaan. Näiden projektien puuhamiehinä ovat olleet myös Ylivieskalainen Tomi Suni, joka vastasi cd:n kappaleiden sanoituksista ja joka oli hankkeen alullepanija, sekä helsinkiläiset muusikot Ahti Nikkonen ja Seppo Summanen, jotka hoitivat sävellystyöt ja itse levyn tuotannon.

Jätä ensimmäinen kommentti kohteeseen "Kirkkotalakoita musiikin siivin"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*