Juhani Palmun taidenäyttely avattiin

Juhani ja Leila Palmu taidenäyttelyn avajaisissa. Kuva Elina Kytökorpi.

Juhani Palmun taidenäyttely avattiin maanantaina Akustiikassa. Näyttely sisältää Ylivieskan palaneesta kirkosta säilyneistä puuosista syntyneitä teoksia. Taiteilija oli avajaisissa itse paikalla vaimonsa Leila Palmun kanssa, ja lahjoittaa puolet tauluista saadusta tuotosta Ylivieskan uuden kirkon rakentamiseen.

Avajaisissa puhui lisäksi mm. kirkkoherra Timo Määttä, Ilpo Nurmenniemi ja Leo Mehtälä. Näyttely järjestetään yhteistyössä Ylivieskan seurakunnan sekä Ylivieskan kaupungin kulttuuritoimen kanssa. Näyttely on avoinna lauantaihin 4.3. saakka.

Juhani Palmu esittelee teostaan “Abraham ja Saara”

Be the first to comment on "Juhani Palmun taidenäyttely avattiin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*