Sanomalehtiviikkoa vietetään 30.1.–3.2.2017

Sanomalehtiviikkoa vietetään viikolla 5 (30.1.–3.2.2017). Sanomalehtiviikko on sanomalehtien ja koulujen tärkein yhteiskampanja – ja yksi suurimmista mediakasvatustapahtumista koko Suomessa. Sanomalehtiviikko antaa lapsille ja nuorille työkaluja kriittiseen medialukutaitoon, oman media-arjen peilaamiseen sekä aktiiviseen osallistumiseen ja vaikuttamiseen.

Sanomalehtiviikolla Sanomalehtien Liitto haastaa pohtimaan omaa mediamaailmaa ja sitä, mihin sisältöihin luotetaan ja miksi.  Viikolla pureudutaan myös sosiaalisen median kupliin ja siihen, miten ne vaikuttavat käsitykseemme maailmasta ja siitä, mikä on totta sekä kurkistamaan oman somekuplan ulkopuolelle.

Jätä ensimmäinen kommentti kohteeseen "Sanomalehtiviikkoa vietetään 30.1.–3.2.2017"

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*